Bollenmarkt 16, 1681 PJ Zwaagdijk

 0228 – 561733

Kom jij werken bij AWF BOUW in Zwaagdijk?

Wij zijn op zoek naar timmermannen met oog voor detail. AWF Bouw realiseert nieuw- en verbouw van woonhuizen onder architectuur, stolpboerderijen en restauratie van o.a. monumentale bouwwerken.

Realiseer met je collega’s een project van fundering tot plint. Wil jij je ambacht weer in de dagelijkse praktijk brengen met echt timmerwerk en uitdagende werkzaamheden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij realiseren nog de maatwerk projecten en niet de dertien in dozijn, en geloven in flexibiliteit en rechtstreeks contact met architect en opdrachtgever. Met gezamenlijke inbreng behalen we het hoogste resultaat. Daar kan jij de belangrijkste schakel in worden!

Met een twintigtal collega’s bieden wij diverse unieke en veelzijdige projecten en een uitdagende functie met groeimogelijkheden.

Waarom werken bij AWF BOUW…

Familiebedrijf
Uitdagende projecten
Regionaal werkgebied
Prettige & Collegiale sfeer
Zelfstandig werken
Midden Klein bouwbedrijf
Kwaliteit & Planning
Projecten van fundering tot plint
Korte lijnen

AWF BOUW – Zwaagdijk

Wij zijn op zoek naar

  • Allround timmermannen

Solliciteer direct, bel ons op 0228 56 17 33 of stuur een e-mail naar kantoor@awfbouw.nl

Over AWF Bouw

In de loop der jaren leverde ons aannemingsbedrijf vele bouwwerken af: van nieuwbouw tot renovatie, van restauratie van monumentale boerderijen en de bouw van nieuwbouw stolpboerderijen tot de meest uiteenlopende creaties in woonhuizen, van praktijkruimten tot complete kantoor- en industriële bedrijfspanden. Kortom, wij kunnen bijna alles bieden wat te maken heeft met bouwen.